Promocions i ofertes

Promocions / Ofertes

Family Promo

Family Promo et permet tenir un descompte (10%), per repetir a Fes-te la Festa, en el mateix any NATURAL, en la celebració del teu segon fill / filla / marit / dona. Al reservar la sala, per l’aniversari del teu segon fill / filla, marit o dona, et demanarem que ens enviïs o mostris el llibre de família per poder-te beneficiar d’aquesta promoció.

Targeta Fidelització

La Targeta Fidelització és una targeta física que et permet acumular esdeveniments, independentment del motiu (Festa infantil, Friends & Family, …), i obtenir una reserva gratis un cop emplenada tota la targeta.
Per cada esdeveniment que facis a Fes-te la Festa et segellarà la targeta i després del 6è esdeveniment, obtindràs una reserva GRATIS per gaudir quan vulguis (sempre que la sala no estigui ocupada), de dilluns a dijous en el torn que vulguis.

*El descompte només s’aplica a la reserva de la sala. Els serveis extres s’han d’abonar íntegrament.

*No vàlid per els dies Especials

Família Nombrosa o Monoparental

Si sou família nombrosa o Monoparental aquesta promoció us interessa, ja que per celebrar l’aniversari dels vostres fills en Fes-te la Festa obtindreu un 10% dte per això. Només us demanarem que ens enviïs o mostreu el carnet de família nombrosa o de família monoparental per poder-vos beneficiar d’aquesta promoció.
*

*El descompte només s’aplica a la reserva de la sala. Els serveis extres s’han d’abonar íntegrament.

*No vàlid per els dies Especials