SERVEIS

INSTAL•LACIONS

Fes-te la Festa posa a la teva disposició una sala d’uns 290 m2, amb tot el necessari perquè la teva celebració sigui única. Disposem d’una zona infantil, sala menjador amb TV, cuina gran, terrassa zona barbacoa, sala juvenil… I Wi-Fi gratuït a tota la sala.

ESDEVENIMENTS

Si necessites un espai on celebrar un esdeveniment (aniversaris, bateig, casament, baby showers o simplement una trobada amb els amics i família), Fes-te la Festa posa tot el necessari perquè aquest dia no us falti de res i estigueu en un espai privat i còmode per a tothom.

BUSSINES

Ets un professional o una associació cultural que necessita un espai per reunir-se, fer classes de ioga, zumba o simplement necessites donar una xerrada a un grup de persones? … Fes-te la Festa s’adapta i et facilita tot el necessari per estar a l’altura de l’activitat que desenvolupes.

SERVEIS

Per poder cobrir les teves necessitats, Fes-te la Festa t’ofereix diferents tipus de serveis com el Càtering per a nens, Coffee Break per a adults, pastissos personalitzats, animació per a festes, el servei d’hora extra i el servei de neteja.

Abrir chat
Hola ????
Com et puc ajudar?